Referenties

Wat zeggen mensen die met mij hebben samengewerkt?

expertises

Coaching 95%
Strategie 90%
(online-) Sales en Marketing 95%
Merges and Acquisitions 85%
(Interim-) Management 90%
Rogier heb ik leren kennen vanuit een coaching traject dat ik bij hem heb gevolgd. Gedurende het coaching traject heeft hij mij geholpen met sales, marketing en het ondernemen in brede zin. Rogier heeft ongelooflijk veel kennis van ondernemen waardoor hij altijd met een passend advies of op een passende manier sturing kan geven aan jou en jouw organisatie. Het coaching traject heeft mij zowel persoonlijk als zakelijk ontwikkeld waardoor we in de verdere fase een structurele samenwerking aan zijn gegaan!
Gerjan van Stralen
Eigenaar | QR-FIT
Met 1 dagdeel training heeft Rogier onze junior accountmanager voldoende handvaten en vertrouwen gegeven om vol gas aan de slag te gaan. De resultaten zijn beduidend beter en ik vond het ook prettig dat hij nog regelmatig even een vinger aan de pols hield na de training. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Olav Wolters
Eigenaar | Teach Digital
Na enkele jaren met Rogier samengewerkt te hebben zou ik hem beschrijven als een man die vol energie en enthousiasme te werkt gaat. Hij durft kritiek te geven en is zeker niet altijd een ja knikker. Soms zorgt dit voor spanningen, maar de uiteindelijke uitkomsten zorgen meestal voor verbeteringen. Rogier is een persoon die "outside the box" durft te denken en soms zijn tijd iets ver vooruit is. Durft nieuwe dingen te proberen en vragen te stellen over de huidige gang van zaken. Hij kan zeer goed levelen op verschillende niveaus en staat open voor kritiek. Rogier is een fijne collega om mee samen te werken en een echte teamplayer.
Dirk Doorn
Sales Manager | Savvii Managed WordPress hosting
Rogier heb ik ontmoet op het ondernemers-congres te Eindhoven. Daar legde ik hem het ontwerp van mijn afstudeerscriptie voor, daarbij betreft het de vorming van een marketingplan voor de introductie van een online hulp-platform. Hij zag direct vanuit welke hoek ik hiermee bezig was en stelde mij voor het verdien-model eens vanaf een andere kant te bekijken. Waarbij niet verdient wordt aan de afnemers van hulp, maar de vergaarde data gedurende het proces. Dit zou inderdaad een gouden insteek kunnen zijn. Daarnaast kwam hij ook met andere inzichten. Mijn gesprek met Rogier heeft zeker geen windeieren gelegd. Rogier is snel, ziet verbanden, vraagt door en bovenal is hij een frisse wind in het grauwe moeizame ondernemersklimaat van vandaag. Een echte aanpakker!
Rowan Zwiers
Eigenaar | Own Brand Evangelist
Ik heb Rogier het afgelopen jaar leren kennen als een gedreven ondernemer. Hij heeft een groot netwerk en weet mensen uit dat netwerk goed aan elkaar te verbinden. Sales en waardecreatie zit verweven in zijn DNA. Daarnaast is hij echt een bouwer. Ik kan je van harte aanraden om met Rogier in zee te gaan als je de juiste creatieve partij wilt vinden of als je de sales van jouw organisatie op de kaart wilt zetten.
Sebastian Kopp
Eigenaar | JijOnline
Rogier is een geweldige manager. Hij is een aantal jaren onze accountmanager geweest en heeft ons veel geholpen in onze transitie van het uitbesteden van onze webhosting. Rogier denkt out of the box, hierdoor heeft hij goed advies gegeven en heeft hij ons zowel bij onze transitie als zijn vorige werkgever geholpen bij het binnenhalen van meer klanten.
Remy Bakker
Projectmanager | Chef du Web
Hij was al voordat hij met Roger Value begon een super netwerker. Hij heeft mij meermaals op waardevolle wijze klanten gebracht. De communicatie met Rogier ervaar ik als prettig en zou iedereen aanraden met hem aan de slag te gaan.
René Dohmn
Oprichter en eigenaar | Formatics
Als collega heb ik Rogier leren kennen als een echte team-builder. Tussen de werkzaamheden door was hij altijd bereid om met je te sparren. Het resultaat was een verfijndere B2C aanpak met als gevolg een hogere conversie. Zijn commercieel talent is o.a. sterk door zijn laagdrempelige, likeable persoonlijkheid. En zijn uitstekende vermogen om de echte issues bij de prospect & klanten boven tafel te krijgen en hier pro-actief de win-win situatie te zoeken. Rogier is reflectief, kan goed met feedback omgaan en gebruikt dit ook om constant verder te groeien & ontwikkelen. Dit maakt hem een asset voor elke ambitieuse werkgever maar ook enorm sterk in zijn eigen ondernemerschap.
Joshua Schepers
Telemarketeer B2C | Bogers B.V.
Rogier heb ik leren kennen als een bijzonder hartelijke ondernemer die een passende oplossing weet te vinden voor problemen die op zijn pad komen. Hij hielp om de commerciële doelen van mijn vorige bedrijf "The Review Company" te behalen en met de strategie voor mijn onderneming. Rogier heeft een unieke kijk op situaties waardoor je eigen obstakels in een ander daglicht gaat zien. Wil je als organisatie of als persoon groeien maak dan kennis.
Niels Sonneveld
Oprichter | The Review Company
Hulp nodig met een project?

Zin om samen te werken?