Referenties

PROJECTEN EN de mening van anderen

Savvii

Bij Savvii kwam ik toen het bedrijf een half jaar bestond. Ze hadden flink geïnvesteerd in een ultieme hostingstack voor WordPress websites. Samen met het team hebben we een perfecte PMC (product markt combinatie) ontwikkelt en dat resulteerde in een groei van 5 fte naar 25 fte en werder we marktleider in Nederland.

Euforie Design

Euforie Design werd gerund door een jonge ondernemer die vanuit de studiebanken zijn bedrijf is gestart. Ik heb hem geholpen om zijn waarde beter te zien en ernaar te handelen. Zo heeft hij binnen 3 jaar tijd een echte onderneming opgezet en help ik hem maandelijks om strategisch de juiste keuzes te maken. 

The Review company

Het concept van The Review Company was om vanuit klantervaringen een bedrijfsvideo te maken. De klant geeft namelijk op authentieke wijze weer wat jouw toegevoegde waarde is en video brengt die boodschap het beste over. Ik heb de PMC verbetert, waardoor het bedrijf nu een unieke en concurrerende marktpositionering heeft en een sterk verdienmodel. Daarnaast heb ik een jaar de salescycle zelfstandig opgezet en uitgevoerd.

Teach
Digital

Teach Digital was een startup en had een accountmanager ingezet om de sales op te zetten. De accountmanager vond het alleen lastig om het verhaal goed over te brengen en afspraken te maken. Middels een dagdeel training en advies met betrekking tot de propositie wist de accountmanager tijdens de training al twee afspraken te maken en wordt hij nu door ander bedrijven een saleskanon genoemd. 

Wat mijn netwerk over mij zegt

Ik heb Rogier het afgelopen jaar leren kennen als een gedreven ondernemer. Hij heeft een groot netwerk en weet mensen uit dat netwerk goed aan elkaar te verbinden. Sales en waardecreatie zit verweven in zijn DNA. Daarnaast is hij echt een bouwer. Ik kan je van harte aanraden om met Rogier in zee te gaan als je de juiste creatieve partij wilt vinden of als je de sales van jouw organisatie op de kaart wilt zetten.
Sebastian Kopp
Eigenaar | JijOnline
Met 1 dagdeel training heeft Rogier onze junior accountmanager voldoende handvaten en vertrouwen gegeven om vol gas aan de slag te gaan. De resultaten zijn beduidend beter en ik vond het ook prettig dat hij nog regelmatig even een vinger aan de pols hield na de training. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Olaf Wolters
Eigenaar | Succesfactor.nu
Hij was al voordat hij met Roger Value begon een super netwerker. Hij heeft mij meermaals op waardevolle wijze klanten gebracht. De communicatie met Rogier ervaar ik als prettig en zou iedereen aanraden met hem aan de slag te gaan.
Rene Dohmen
Eigenaar | Formatics
Als collega heb ik Rogier leren kennen als een echte team-builder. Tussen de werkzaamheden door was hij altijd bereid om met je te sparren. Het resultaat was een verfijndere B2C aanpak met als gevolg een hogere conversie. Zijn commercieel talent is o.a. sterk door zijn laagdrempelige, likeable persoonlijkheid. En zijn uitstekende vermogen om de echte issues bij de prospect & klanten boven tafel te krijgen en hier pro-actief de win-win situatie te zoeken. Rogier is reflectief, kan goed met feedback omgaan en gebruikt dit ook om constant verder te groeien & ontwikkelen. Dit maakt hem een asset voor elke ambitieuse werkgever maar ook enorm sterk in zijn eigen ondernemerschap.
Joshua Schepers
Controleleider | Audit at Boon Accountants Belastingadviseurs
Rogier heb ik ontmoet op het ondernemers-congres te Eindhoven. Daar legde ik hem het ontwerp van mijn afstudeerscriptie voor, daarbij betreft het de vorming van een marketingplan voor de introductie van een online hulp-platform. Hij zag direct vanuit welke hoek ik hiermee bezig was en stelde mij voor het verdien-model eens vanaf een andere kant te bekijken. Waarbij niet verdient wordt aan de afnemers van hulp, maar de vergaarde data gedurende het proces. Dit zou inderdaad een gouden insteek kunnen zijn. Daarnaast kwam hij ook met andere inzichten. Mijn gesprek met Rogier heeft zeker geen windeieren gelegd. Rogier is snel, ziet verbanden, vraagt door en bovenal is hij een frisse wind in het grauwe moeizame ondernemersklimaat van vandaag. Een echte aanpakker!
Rowan Zwiers
Eigenaar | Own Brand Evangelist
Rogier heb ik leren kennen als een bijzonder hartelijke ondernemer die een passende oplossing weet te vinden voor problemen die op zijn pad komen. Hij hielp om de commerciële doelen van mijn vorige bedrijf "The Review Company" te behalen en met de strategie voor mijn onderneming. Rogier heeft een unieke kijk op situaties waardoor je eigen obstakels in een ander daglicht gaat zien. Wil je als organisatie of als persoon groeien maak dan kennis.
Niels Sonneveld
Eigenaar | The Review Company

Mijn vijf superkrachten

Creatief 95%
Strategisch 90%
Spreken voor groepen 80%
Training verzorgen 85%
Zakelijk netwerk 100%
Testimonials
Na enkele jaren met Rogier samengewerkt te hebben zou ik hem beschrijven als een man die vol energie en enthousiasme te werkt gaat. Hij durft kritiek te geven en is zeker niet altijd een ja knikker. Soms zorgt dit voor spanningen, maar de uiteindelijke uitkomsten zorgen meestal voor verbeteringen. Rogier is een persoon die "outside the box" durft te denken en soms zijn tijd iets ver vooruit is. Durft nieuwe dingen te proberen en vragen te stellen over de huidige gang van zaken. Hij kan zeer goed levelen op verschillende niveaus en staat open voor kritiek. Rogier is een fijne collega om mee samen te werken en een echte teamplayer.
Dirk Doorn
Collega (oud)
Rogier is a great manager. He has been our account manager for a couple of years and he has helped us a lot in our transition of outsourcing our webhosting. Rogier thinks out of the box, thanks to this he gave great advice and helped us in our transition aswel as his previous employer in acquiring more clients.
Remy Bakker
Klant
5/5
Hulp nodig met een project?

Zin om samen te werken?