Let's Meet

Roger Value

Waarom roger value?

Mijn visie en aanpak is volledig geënt op de definitie van waardecreatie. Wanneer je waarde creëert hoef je niks meer te verkopen, dan verkoopt het zichzelf. Het gaat er dan enkel nog om hoe je het presenteert. 

Definitie van waardecreatie
Het scheppen van (meer) waarde voor klanten, de eigen organisatie en andere betrokken partijen, op basis van nieuwe inzichten en door middel van co-creatie, een heroverweging van het bestaande businessmodel en continue aandacht voor innovatie.
Waardecreatie vergroot het onderscheidend vermogen en de continuïteit van iedere organisatie.

Kun je me iets vertellen over je privéleven?

Ik ben 31 jaar, woonachtig in Arnhem, 8 jaar gelukkig getrouwd (dat is een hele prestatie voor mijn vrouw :)) en heb 4 jonge kinderen. Met mijn 3 beste vrienden gaan we tweemaal per jaar een weekend eropuit en ik geniet van het samenzijn met familie.  

Mijn hobby’s zijn de voetballerij, gamen en sinds Max Verstappen volg ik de Formule 1 ook behoorlijk actief. Daarnaast ben actief als pastoraal werker in het beetje vrije tijd wat ik nog over heb, waarbij ik mensen begeleid in het oplossen van hun persoonlijke problemen.

Meer weten over mij? Schroom niet om ernaar te vragen. 

 

Een greep uit mijn sales en marketing toolkit

Sinds 2009

> 0
Klanten geworven
+/- 1 k
koppen koffie 🙂
>€ 1 m
Omzet voor opdrachtgevers

Ervaring

Leer- en werkervaring sinds 2006 (toen was ik 17 jaar) in grote lijnen tot nu.

Air traffic controller - Luchtmacht

Van 2006-2009 ben ik als sergeant (onderofficier) in opleiding geweest tot Air Traffic Controller. Uiteindelijk ben ik hiermee gestopt, omdat gepositioneerd werd in een bunker in plaats van luchtverkeerstoren 🙁

B2C Telemarketeer koude acquisitie

Van 2009 - 2012 was ik telemarketeer om afspraken te maken voor de adviseurs bij het bouwbedrijf Bogers B.V. uit Beuningen. Ik kreeg een contract van 3 maanden maar realiseerde geen enkele afspraak. Toch kreeg ik contractverlenging, omdat ze iets unieks in mij zagen. Dat vertrouwen wat ik kreeg heeft zich dubbel en dwars uitbetaald voor de werkgever want ik werd topscorer.

TELEMARKETING EN BEDRIJFSADVIES

In 2012 startte ik mijn eigen telemarketing bedrijf Eigenlijk Alles. in 2013 had ik 4 collega's in dienst. Naast de uitvoering van telemarketing activiteiten hielp ik ondernemers met strategisch en commercieel advies. Helaas door een wat minder fijne opdrachtgever heb ik mijn bedrijfsactiviteiten destijds moeten beëindigen.

Venture lab twente

Via de Universiteit Twente kwam ik bij het Venture Lab Twente. Een plek voor ondernemers met innovatieve concepten om deeltijd (iedere vrijdag) een praktische vorm van de MBA te volgen. Hier heb ik strategisch, commercieel en organisatorisch management gedaan.

Key accountmanager

Van 2014 - 2016 was ik Key Accountmanager bij Savvii Managed WordPress hosting. Een startup (half jaar toen ik erbij kwam) waarbij al het geleerde in de theorie en praktijk bij elkaar kwam. Door een geweldig team om me heen heeft dat geleid tot een enorm succes.

Eigenlijk Alles B.V.

1 januari 2017 startte ik mijn bedrijf Eigenlijk Alles weer. We bieden alles aan voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Dit voeren we niet allemaal zelf uit maar middels een groot en bewezen netwerk. Uiteindelijk is het een salesbedrijf geworden (gegroeid naar de vraag) en zat ik binnen een jaar met 8 sales collega's om me heen.

The Review Company B.V.

Halverwege 2018 heb ik The Review Company overgenomen van de oprichter. Anderhalf jaar later heeft het een ijzersterke PMC en verkoopt het concept zichzelf. Het is een risicovrij bedrijf wat in de startblokken staat om in 2020 een enorme groei door te maken.

LINK Waardehuis

Dit bedrijf ben ik eind 2019 gestart om weer terug te gaan naar de visie die ik had toen ik Eigenlijk Alles B.V. weer nieuw leven inblies. In een goed jaar tijd hebben we 200 klanten die periodiek hun ondernemers- en zoekvragen bij ons indienen en ons netwerk van >40 betalende partners bekijken.

Roger Value

Middels training en advies, waarbij alles geënt is op waardecreatie help ik sinds 1 februari 2019 bedrijven op sales, marketing, online en strategisch gebied. Per 1 januari 2020 ga ik hier focus op aanbrengen en heb ik daarom ook een eenmanszaak hiervoor ingeschreven.

Meer weten?

Bel, mail, app, pm of ontmoet mij