De persoon achter

Roger Value

De persoon en ideeën achter roger value

Mijn visie en aanpak is volledig geënt op de definitie van waardecreatie. Wanneer je waarde creëert hoef je niks meer te verkopen, dan verkoopt het zichzelf. Het gaat er dan enkel nog om hoe je het presenteert. 

Definitie van waardecreatie die 
Het scheppen van (meer) waarde voor klanten, de eigen organisatie en andere betrokken partijen, op basis van nieuwe inzichten en door middel van co-creatie, een heroverweging van het bestaande businessmodel en continue aandacht voor innovatie.
Waardecreatie vergroot het onderscheidend vermogen en de continuïteit van iedere organisatie.

Kun je me iets vertellen over je privéleven?

Ik ben 33 jaar, woonachtig in Arnhem en een tinnen huwelijk met mijn vrouw. Samen hebben we 4 jonge kinderen met de leeftijden 10, 8, 6 en 3. Met mijn 3 beste vrienden gaan we tweemaal per jaar een weekend eropuit (zie foto) en ik geniet van het samenzijn en dingen doen met mijn familie en gezin.  

Naast mijn activiteiten binnen Roger Value ben ik actief als voetbalcoach/-trainer bij Excelsior Sportief Arnhem (ESA). Ik train/coach een jeugdteam en begeleid een aantal spelers persoonlijk in hun privé leven en hun voetbal gerelateerde ambities. 

Daarnaast ben actief als pastoraal werker in het beetje vrije tijd wat ik nog over heb, waarbij ik mensen begeleid in het oplossen van hun persoonlijke problemen.

Meer weten over mij? Schroom niet om ernaar te vragen. 

Sinds 2009

> 0
Klanten geworven
+/- 1 k
koppen koffie 🙂
>€ 1 m
Omzet voor opdrachtgevers

Ervaring

Leer- en werkervaring sinds 2006 (toen was ik 17 jaar) in grove lijnen tot nu.

Air traffic controller - Luchtmacht

Van 2006-2009 ben ik als sergeant (onderofficier) in opleiding geweest tot Air Traffic Controller. Uiteindelijk ben ik hiermee gestopt, omdat gepositioneerd werd op de radar afdeling in een bunker in plaats van een verkeerstoren op een vliegveld.

B2C Telemarketeer koude acquisitie

Van 2009 - 2012 was ik telemarketeer om afspraken te maken voor de adviseurs bij het bouwbedrijf Bogers B.V. uit Beuningen. Ik kreeg een contract van 3 maanden maar realiseerde geen enkele afspraak. Toch kreeg ik contractverlenging, omdat ze iets unieks in mij zagen. Dat vertrouwen wat ik kreeg heeft zich dubbel en dwars uitbetaald voor de werkgever door de resultaten die volgden.

TELEMARKETING EN BEDRIJFSADVIES

In 2012 startte ik mijn eigen telemarketing bedrijf Eigenlijk Alles. in 2013 had ik 4 collega's in dienst. Naast de uitvoering van telemarketing activiteiten hielp ik ondernemers met strategisch en commercieel advies. Door afspraken beperkt op papier te zetten met opdrachtgevers kreeg ik te maken met wanbetaling en liquiditeitsproblemen.

Venture lab twente

Via de Universiteit Twente kwam ik bij het Venture Lab Twente. Een plek voor ondernemers met innovatieve concepten om deeltijd (iedere vrijdag) een praktische vorm van de MBA te volgen. Hier binnen heb ik de modules strategisch, commercieel en organisatorisch management opgepakt en ruim 80 workshops, trainingen en cursussen gevolgd die hieraan en overige bedrijfsmatige zaken gerelateerd zijn.

Key accountmanager

Van 2014 - 2016 was ik Key Accountmanager bij Savvii Managed WordPress hosting. Een startup (half jaar toen ik erbij kwam) waarbij al het geleerde in de theorie en praktijk bij elkaar kwam. Door een geweldig team om me heen heeft dat geleid tot een enorm succes.

Eigenlijk Alles B.V.

1 januari 2017 startte ik mijn bedrijf Eigenlijk Alles weer. We bieden alles aan voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Dit voeren we niet allemaal zelf uit maar middels een groot en bewezen netwerk. Uiteindelijk is het een salesbedrijf geworden (gegroeid naar de vraag) en zat ik binnen een jaar met 8 sales collega's om me heen.

The Review Company B.V.

Halverwege 2018 heb ik The Review Company overgenomen van de oprichter. Anderhalf jaar later heeft het een ijzersterke PMC en verkoopt het concept zichzelf. Het is een risicovrij bedrijf wat in de startblokken stond om in 2020 een enorme groei door te maken. Helaas door corona kwam deze business voor 80% te vervallen.

LINK Waardehuis en Harbor360

Dit bedrijf ben ik eind 2019 gestart om ondernemers te helpen met al hun commercieel gerelateerde ondernemersvragen. Dit bedrijf groeide enorm en kreeg ook internationaal de nodige aandacht. Echter door een krimpende markt en interne zaken kwam ook dit bedrijf in zwaar weer terecht.

Roger Value en neWings

Middels training en advies, waarbij alles geënt is op waardecreatie help ik sinds 1 februari 2019 bedrijven op sales, marketing, online en strategisch gebied. Daarnaast help ik onder de handelsnaam neWings ondernemers om hun bedrijf of specifieke bedrijfsonderdelen te verkopen.

Meer weten?

Bel, mail, app, dm of ontmoet mij