connect

Contactgegevens

Connect op social

Meer informatie?

Vul het formulier in, meld je aan voor de nieuwsbrief en connect met mij op social media.

Nieuwsbrief

Connect op social

Ik heb Rogier het afgelopen jaar leren kennen als een gedreven ondernemer. Hij heeft een groot netwerk en weet mensen uit dat netwerk goed aan elkaar te verbinden. Sales en waardecreatie zit verweven in zijn DNA. Daarnaast is hij echt een bouwer. Ik kan je van harte aanraden om met Rogier in zee te gaan als je de juiste creatieve partij wilt vinden of als je de sales van jouw organisatie op de kaart wilt zetten.
Sebastian Kopp
Eigenaar | JijOnline
Met 1 dagdeel training heeft Rogier onze junior accountmanager voldoende handvaten en vertrouwen gegeven om vol gas aan de slag te gaan. De resultaten zijn beduidend beter en ik vond het ook prettig dat hij nog regelmatig even een vinger aan de pols hield na de training. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Olaf Wolters
Eigenaar | Succesfactor.nu
Hij was al voordat hij met Roger Value begon een super netwerker. Hij heeft mij meermaals op waardevolle wijze klanten gebracht. De communicatie met Rogier ervaar ik als prettig en zou iedereen aanraden met hem aan de slag te gaan.
Rene Dohmen
Eigenaar | Formatics
Als collega heb ik Rogier leren kennen als een echte team-builder. Tussen de werkzaamheden door was hij altijd bereid om met je te sparren. Het resultaat was een verfijndere B2C aanpak met als gevolg een hogere conversie. Zijn commercieel talent is o.a. sterk door zijn laagdrempelige, likeable persoonlijkheid. En zijn uitstekende vermogen om de echte issues bij de prospect & klanten boven tafel te krijgen en hier pro-actief de win-win situatie te zoeken. Rogier is reflectief, kan goed met feedback omgaan en gebruikt dit ook om constant verder te groeien & ontwikkelen. Dit maakt hem een asset voor elke ambitieuse werkgever maar ook enorm sterk in zijn eigen ondernemerschap.
Joshua Schepers
Controleleider | Audit at Boon Accountants Belastingadviseurs
Rogier heb ik ontmoet op het ondernemers-congres te Eindhoven. Daar legde ik hem het ontwerp van mijn afstudeerscriptie voor, daarbij betreft het de vorming van een marketingplan voor de introductie van een online hulp-platform. Hij zag direct vanuit welke hoek ik hiermee bezig was en stelde mij voor het verdien-model eens vanaf een andere kant te bekijken. Waarbij niet verdient wordt aan de afnemers van hulp, maar de vergaarde data gedurende het proces. Dit zou inderdaad een gouden insteek kunnen zijn. Daarnaast kwam hij ook met andere inzichten. Mijn gesprek met Rogier heeft zeker geen windeieren gelegd. Rogier is snel, ziet verbanden, vraagt door en bovenal is hij een frisse wind in het grauwe moeizame ondernemersklimaat van vandaag. Een echte aanpakker!
Rowan Zwiers
Eigenaar | Own Brand Evangelist
Rogier heb ik leren kennen als een bijzonder hartelijke ondernemer die een passende oplossing weet te vinden voor problemen die op zijn pad komen. Hij hielp om de commerciƫle doelen van mijn vorige bedrijf "The Review Company" te behalen en met de strategie voor mijn onderneming. Rogier heeft een unieke kijk op situaties waardoor je eigen obstakels in een ander daglicht gaat zien. Wil je als organisatie of als persoon groeien maak dan kennis.
Niels Sonneveld
Eigenaar | The Review Company